NemID Authentication Of Purchases

This is only relevant for Danish customers, and will therefore be written in Danish

It's recently been forced into usage, that all online purchases must be verified with a double authentication through an app on your phone, that confirms your identity. If you do not live in Denmark, nor have a Danish bank account, this will not be relevant for you.

Sådan bruger du nøgleapp’en

Før du kan bruge nøgleapp’en, skal du først have den aktiveret. Det har NemID lavet en guide på her: https://www.nemid.nu/dk-da/kom_i_gang_med_nemid/nemid_nogleapp/aktiver_nogleapp/

Nets har indført at der skal gøres brug af 3D-Secure ved hver enkelt online transaktion.Dette betyder, at det ikke længere er muligt at bruge dit nøglekort, og at du skal anskaffe dig nøgleapp’en på din telefon. Her er hvordan du foretager dig et køb igennem Simplero.

Først skal du ind og udfylde de informationer der er nødvendige, på produktet du vil købe:

Herefter trykker du på ‘Continue’. Nu bliver du taget til skærmen hvor du skal udfylde kortoplysninger:

Når det er gjort kommer du til denne skærm:

Du bliver mødt med den samme log-in-boks, som du plejer. Udfyld dit NemID bruger-id og adgangskode og tryk derefter næste.

Tryk på send for at sende en anmodning afsted til din nøgleapp.

Det er ikke muligt at benytte sig af nøglekortet.

Din anmodning er nu sendt til din telefon eller tablet, og du skal derfor finde den frem.

På din mobil eller tablet har du modtaget en meddelelse fra NemID nøgleappen, der fortæller dig, at du har en afventende anmodning, som du skal godkende med NemID.

Åbn din NemID nøgleapp. Indtast den firecifrede kode, som du valgte, da du aktiverede din nøgleapp. Hvis du har aktiveret fingeraftryk, vil du kunne låse appen op med det.

På din skærm kan du nu se anmodningen. Du godkender anmodningen ved at trække pilen mod højre, hvor der står godkend.

Hvis du ikke kan se anmodningen, skal du trykke på opdater, hvorefter den vil komme frem.

Du modtager nu en kvittering på, at godkendelsen med nøgleappen er modtaget. Du kan nu vende tilbage til det sted fx pc eller tablet, hvor du var ved at udføre en handling. Klik på OK for at komme tilbage.

Det er naturligvis også muligt at benytte sig af din Nøgleviser, skulle du have sådan én. Den kan du læse mere om her. Skulle du ønske at bruge "SMS+Kode" kan du også dette.

Skulle du sidde fast med at gennemføre et køb, så kontakt endelig vores kundesupport.